DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 2159438-0,03%
Bursa
20°

AÇIK

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

Murat Hançer Yazdı ; Memur, Memur Emeklisi, SSK-BAĞ-KUR Emeklisini Anlayın Artık!

Murat Hançer Yazdı ; Memur, Memur Emeklisi, SSK-BAĞ-KUR Emeklisini Anlayın Artık!

ABONE OL
5 Ocak 2024 09:43
Murat Hançer Yazdı ; Memur, Memur Emeklisi, SSK-BAĞ-KUR Emeklisini Anlayın Artık!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Murat Hançer Yazdı; Memur, Memur Emeklisi, SSK. BAĞ-KUR Emeklisini anlayın artık!

Evet Sevgili Okurlarım son zamanlarda Memur, Memur emeklisi, SSK-BAĞ-KUR Maaş zamları hakkında sizlerle duygularımı paylaşmak istedim.

Hep söylerler ya TOK AÇIN halinden anlamaz. Tam da bu konuyu demek istedim. Bir iki aydır Asgari ücret, Memur, Memur Emeklisi, SSK, BAĞ-KUR emekli maaş zamları derken Asgari ücrete zam derken nihayet Memur, Memur Emeklisi, SSK. BAĞ-KUR emeklisine zamlar verilmeye başladı.

Bazı TV kanallarında Gazeteci ve yorumcu denen zatlar var. İşte efendim şu kadar olması lazım bu kadar olması lazım gibi rakamlar telaffuz ediyorlar.

İyi de kardeşim TOK AÇIN halinden anlamaz ki sizde toksunuz.

Eğer siz bu gazeteciliği ve yorumculuğu Allah rızası için doğru yapsanız hay hay diyeceğim.

Bakıyorum bir TV’de Dört yorumcu var biri gerçekten memurun, işçinin, emeklinin derdini anlıyor ve doğruları söylüyor. Üçü yanlı olduğu için üçü birden onun üzerine oynuyor susturmaya çalışıyor ve susturuyor. Çünkü oraya çıkmış hükümete yalakalık yapıyorsunuz. Bırakın bu işleri burada milyonlarca insan geçinemiyor siz yalakalık yaparak bu insanlara zarar veriyorsunuz spor yorumculuğu, ekonomi yorumculuğu, seçim yorumculuğu ya ne olsa herşey de üç beş kişi yorum yapıyor yorumcu dediğin bildiği konunun yorumunu yapar.

Benim memleketimde de siyaset dedin mi üç beş kişiden ibaretti ne oldu 5 sıfır aldığı seçimleri şimdi kaybetti memleketimiz perişan oldu. İşsizlik ekonomik sıkıntı memleketin gelişmesi siyasi ekonomik sosyal kültürel her şey yok oldu.Memlekette bitti şimdi düzelt bakalım.

Şimdi siz düşün bu milletin sırtından bunlar yetmezmiş gibi hükümete de zarar veriyorsunuz he şimdi diyeceksiniz ki buda hükümet karşıtı işte orada durun benim kanım aktı mı ÜÇ HİLAL akar benim yaşamım belli Vatan-Bayrak dedin mi bizde herşey durur bu konularda sakın hadsizlik etmeyin onu da söyleyeyim.

Yorumlarınızı yaparken bu Vatan için canını veren asgari ücretlisi, Memuru, Memur emeklisi SSK. BAĞ-KURlusu güzel bir yaşantı sürsün bunlarında bakmakla hükümlü olduğu insanlar var nasıl geçim edecek?

Ya adam kalkmış bunlara zam yapılırken düşünmek lazım diyor.. Ya kardeşim sen kimsin? Bunu hükümeti yöneten Ekonomistler düşünsün bakanlar düşünsün sen kimsin? Hükümete yalakalık edecek ya, tabi tuzunuz kuru siz çıkıp yalakalık edip dünyanın işini parasını alıyorsunuz emeklinin durumu sizi ilgilendirmez ki siz kendi cebinize bakın sizin gibilerin Hükümete ne kadar zarar verdiği de ortada burada Sayın Cumhurbaşkanımız Dünya Lideri Recep Tayyip Erdoğan’dan rica ediyorum bu yalakalar zarar veriyor size, AK Parti’nin oyunun düşmesinde ki etkenlerden biride bunlardır. Yanlışları söylemiyorlar sizlere iyi olmak için yalan söylüyorlar bu zamlar verilirken vatandaşın rahat bir yaşam sürmesi lazım bunun için bu zamlar erimeden fahiş fiyatlara engel olmak.

Bir market zincirinin yönetim kurulu başkanıyla görüştüm çok büyük bir meblağ ceza kesilmişti o zaman bunu nasıl öderler dedim çok basit dedi.

1 Kg. kilogramlık kaşar peynir fiyatı 34 Tl dedi bugün itibariyle 46 TL oldu 1000’in üzerinde şubesi var düşün bu şubelerde her birinde 3 veya 5’er adet satıldı mı bu cezayı karşılar bu fahiş fiyatların üzerine geçmek isteniyorsa kapama cezası verilmeli o zaman bunu önlerler itrail’e ambargo koyalım itrail mallarını almayalım diyoruz bakıyorsun bizim Türk firmalar bir deterjan on TL’ye satılıyordu hop hemen doksan TL olmuş bizim içimizde biraz Vatan sevgisi olsa bu fiyatlar devam böyle eder. vesselam

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP